Beleef Waals-Brabant

Weather

Contact

Weather

Contact

Ik verken

Knooppunten

Knooppunten in Waals-Brabantcarte ign

Points noeudsDe knooppuntenroute in Waals-Brabant, dat is een fietsnetwerk van 1050 km lang met bestaande en nieuwe knooppunten in Vlaanderen, en in de provincies Henegouwen, Luik en Namen.

 

Vraag hier de IGN-kaart: info@beleefwaalsbrabant.be en bereid uw traject voor door de volgorde te onthouden van de knooppunten die u dient te volgen.
De trajecten zijn uitgestippeld per gemeente, van in het oosten tot in het westen. Momenteel is het traject al uitgestippeld in de gemeenten ten centrum en oosten van Waals-Brabant. Het volledige traject moet in Waals-Brabant uitgestippeld zijn tegen de zomer van 2018.

 

De toeristische trajecten
De toeristische dienst van Waals-Brabant biedt u enkele trajectideetjes. Deze trajecten die variëren van 19 tot 37 km vormen een lus en tonen de schoonheid van het landschap. Uw oog zal zodoende gelokt worden naar een of ander interessant punt waar u voorbijkomt.
Op de keerzijde van de fiches vindt u een kaart dat uw traject toont met vermelding van de etablissementen met het label  ‘Fiets welkom’ en de parkings die u kunt gebruiken.

Deze toeristische trajecten zullen verschijnen naarmate het netwerk verder wordt uitgestippeld: