Sint-Maartensfeesten

Beauvechain

St martinSt martin 2St martin 3

Beschrijving

Beleef een geweldige culturele gezinswandeling waarbij artistieke ontdekkingen, schoonheid van de landschappen en de rijkdom van het plaatselijke architecturale erfgoed worden gecombineerd! Sinds 1965 hebben de inwoners van Tourinnes-la-Grosse en de omliggende streek in november hun deuren geopend om kunstenaars te verwelkomen. De “Saint-Martin Festivals”, dat zijn tentoonstellingen, concerten, diverse evenementen en een grote show met meer dan 70 acteurs, koorzangers en muzikanten.

Het thema van dit jaar is “Game Over”, waarbij het idee van spel en plezier wordt gecombineerd met dat van mislukking en einde. De werken van de kunstenaars zijn te ontdekken op drie emblematische plekken: de boerderij van Rond-Chêne, de kapel van Rond-Chêne en de majestueuze schuur van de boerderij van Wahenge.

Er worden ook activiteiten aangeboden door het Cultureel Centrum van Beauvechain, in samenwerking met Pulsart en het Cultureel Centrum van Waals-Brabant.

Een kunstenaarsparcours (overal blauw gemarkeerd) neemt u mee naar meer dan 200 kunstenaars op bijna 100 plaatsen, bijna allemaal privé.

De animaties vinden plaats elke zaterdag en zondag van de maand november.

Locatie