Walibi en Aqualibi

Beleef onvergetelijke ervaringen in een volledig beveiligde omgeving in Waals-Brabant. Aqualibi ontvangt u voor waterplezier. Ongeacht uw leeftijd wordt u verwend door de vele attracties voor het hele gezin.

Walibi, een gezinspretpark

De beroemde Dalton Terror, de mythische Radja River, het verschrikkelijke treintje van de Calamity Mine, de exotische Tiki-Waka en nog meer achtbanen nemen u mee voor een hoogst ongewone reis in Wavre, op 20 km van Brussel… 16 attracties in 2 volledig beveiligde zones zijn bestemd voor kinderen. Wie het aandurft, zal huiveren van plezier in de verschillende spannende en sensationele attracties! Beleef fabuleuze avonturen met vrienden of met uw gezin!

Aqualibi, van de Rapido tot de Flash glijbaan

Glijbanen, golfslagbad, cascades, fonteinen, bubbelbaden, ontspanningsbassins…
Beleef met uw gezin of met vrienden een onvergetelijk leuk moment in Aqualibi, gelegen net naast Walibi. Ontspan u met uw kinderen in de speciaal voor hen bestemde speelzones (Kiddie Bay, Mini Beach). Ze zijn er altijd welkom, ook al kunnen ze nog niet zwemmen.

Laat u gaan op een van de 7 glijbanen, met of zonder bandje.

Aqualibi © Aqualibi

Ieder jaar nieuwigheden!

In 2018 is Walibi begonnen met een grote investering van 100 miljoen euro, gespreid over de 5 volgende jaren.

Na Exotic World en de achtbaanTiki-Waka, gaan twee nieuwe zones open met onder meer een wereldpremière: Karma World en Fun World. De namen van de nieuwe attracties zijn Popcorn Revenge, een interactieve indoor animatie, en Fun Pilot, een achtbaan die de passagiers 9,5 meter hoog stuwt. Aqualibi heeft van zijn kant zijn oppervlakte vergroot met 700 m², met een speelzone voor de allerkleinsten.

Meer vernemen

De naam ‘Walibi’ komt van de eerste letters van de drie gemeenten van Wavre die op het kruispunt van het pretpark liggen: Wavre, Limal en Bierges.

Previous
Next

Walibi / Aqualibi, dat is ook...

resto

Zin in een hapje? U hebt de keuze tussen burgers of Italiaanse, Belgische en Indiase gerechten in een van de vier restaurants in Walibi of in het restaurant in Aqualibi dat ook toegankelijk is vanuit het zwembad.

shop

Vijf verschillende winkels liggen verspreid over park. Kleding, tassen, speelgoed, bonbons, western artikelen, confiserie, dranken… u vindt zeker iets naar uw zin.

halloween

Neem in Walibi deel aan het grootste Halloween evenement van België! Zombies en allerlei monsters zaaien terreur! Er zijn ook zones gereserveerd voor gezinnen met kinderen.

Walibi, open vanaf de lente- tot de herfstvakantie, opent zijn deuren alle weekends en feestdagen en dagelijks in juli en augustus. Het park is ook open in juni en tijdens lange weekends.

Tip: kijk de openingsuren na op de website van Walibi, want het zou kunnen dat het park al volzet is!

Praktische informatie

Walibi

Boulevard de l'Europe, 100
1300 Wavre

+3210421500

info-wbe@walibi.com

www.walibi.com

www.instagram.com/walibibelgium

Bekijk de video

Taal van het bezoek : Engels, Frans, Nederlands

Toegankelijk PBM

Walibi en Aqualibi, een ongewone ervaring die u beleeft met uw gezin of met vrienden