Brasserie Lion

Braine-l’Alleud

Made in BWBrasserie LionBrasserie LionBrasserie Lion

Beschrijving

Brasserie Lion, gevestigd in Ophain, is gespecialiseerd in het creëren en brouwen van fijne, biologische en hoogwaardige bieren. Na hun kennismaking op de banken van de universiteit, besloten de twee oprichters om hun eindwerk te schrijven over de lancering van een microbrouwerij in België, en zo was de Brasserie du Lion geboren! Het verfijnde karakter van hun verschillende bieren komt voort uit het gebruik van wijngist, zeldzame hopsoorten en biologische mout, maar ook dankzij de meest innovatieve brouwtechnieken. Ontdek de Brasserie Lion 8 Blonde IPA en de Brasserie Lion 5 Blanche.

Gesproken talen : Frans

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag, op aanvraag

Faciliteiten en diensten

  • Online verkoop
  • Winkel ter plaatse
  • Brassage

Producten

Lion 6

Lion 6

De Lion 6 is een unieke bio Indian Pale Ale (IPA). Het bier wordt gemaakt met de beste biologische hop uit Amerika, Europa en ook België. Het explodeert in de mond en onthult bloemige en koperachtige aroma’s. Het alcoholgehalte bedraagt 6°.

Lion 8

Lion 8

De bijzondere fonkeling, de goudgele kleur, de aroma’s van exotische vruchten en de zachte bitterheid van dit blond bier zullen uw smaakpapillen verbazen met een explosie van smaken. Dit bier proeven is een unieke ervaring.

Lion 5

Lion 5

Lion 5 is een verfijnd witbier, gecertificeerd als biologisch bier, op basis van champagnegist, sinaasappelschillen, mout en hop voor een bitterere toets en een bijzondere glans. Om een fruitige toets te bekomen worden jeneverbessen toegevoegd tijdens de gisting.

Lion 5, een verfijnd en verfrissend bier.

Alc. 5% vol. / 33cl / kleur: 8 EBC / bitterheid: 11 IBU

Locatie

Rue Bertinchamps, 51
1421 Braine-l’Alleud

+32498800979

contact@brasserielion.com

www.brasserielion.com