Brasserie Valduc

Perwez

Bière

Beschrijving

Ontdek de legende van Brouwerij Valduc, die werd opgericht door 4 gepassioneerde mensen die de voorkeur geven aan een duurzame visie om bier te brouwen …

Gesproken talen : Frans

Openingsuren

Bezoek op afspraak

Faciliteiten en diensten

  • Winkel ter plaatse
  • Location de salle,brassage

Producten

Petite Soeur de La Valduc

Petite Soeur de La Valduc

De Petite Soeur de la Valduc is een traditioneel bier. Het wordt bereid op basis van tarwe en doet denken aan de vroegere bieren. Smaken van gekruide hop en florale toetsen voor dit fris witbier met een alcoholgehalte van 5,6% vol.

Valduc Thor

Valduc Thor

De Valduc Thor is een uitzonderlijk bruin bier. Het wordt gebrouwen op basis van geturfde en chocolademout en geeft aroma’s van hout en chocolade. Alcoholgehalte 9,5% vol.

Fée Steve

Fée Steve

De Fée Steve zoekt een evenwicht tussen zoet en bitter. Het is een blond bier met een alcoholgehalte van 6,3°. Het verfijnde bier roept magie en passie op.

Fée Verte

Fée Verte

De Fée Verte is een India Session Ale (ISA) is fris en bitter, heeft een sterk gehopte smaak en een alcoholgehalte van 4,7% vol.

Valduc Rio

Valduc Rio

De Valduc Rio is een bier met grote aromatische complexiteit en een zoet-bitter smaak. Het zal zowel liefhebbers van bitter als lichtjes zoet bier kunnen verleiden. Het wordt bereid met 4 soorten mout en 4 soorten hop en ondergaat een tweede gisting in de fles.

Locatie