Novabirra

Braine-l’Alleud

Brasserie NovabirraBrasserie Novabirra 1

Beschrijving

Word bij Novabirra de ontwerper en brouwer van uw eigen bierrecept! Na 2 dagen zal de magie van het samenspel tussen water, hop, mout en gist geen geheimen meer hebben voor u. Er zijn ook ateliers zythologie (bierkenner) met proeverijlessen of brouwdagen die zeer geschikt zijn voor teambuilding!

Gesproken talen : Frans

Openingsuren

Op afspraak

Faciliteiten en diensten

  • Parking

Producten

Seed of the New Grace

Seed of the New Grace

De Seed of the New Grace is een Duits geïnspireerd witbier. Het is koud gemacereerd en ontwikkelt aroma’s van granen, hop, bloemen en citrusvruchten. Het alcoholgehalte bedraagt 5,5°.

HOLY IPA

HOLY IPA

HOLY IPA wordt gebrouwen in Amerikaanse IPA-stijl en heeft een alcoholpercentage van 6,5%. Dit luxebier wordt geproduceerd met een gulle hoeveelheid Chinook en Mosaic hop. Dit Amerikaans geïnspireerd bier heeft een origineel gehopt karakter met complexe toetsen van tropisch fruit.

Big Mama Stout

Big Mama Stout

Big Mama Stout wordt gebrouwen met 5 soorten gerstmout en een deel roggemout in combinatie met Summit en Willamette hopbloemen. Het alcoholpercentage bedraagt 8,0%. Dit donker bier wordt beter tijdens het 1e jaar van bewaring en ontwikkelt verfijnde aroma’s van chocolade die in balans worden gehouden door een matige bitterheid.

Big Nose

Big Nose

Big Nose wordt gebrouwen zoals een Tripel en heeft een alcoholpercentage van 9,0%. Dit luxebier wordt geproduceerd met een gulle hoeveelheid Nugget en Willamette hop. Het goudblond bier kenmerkt zich door een complexe smaakstructuur waarvan de kracht en het evenwicht een plezier zijn voor de smaakpapillen.

Locatie

rue des Cyclamens, 2
1420 Braine-l’Alleud

+32475262796

www.novabirra.com