De avonturiers van Le Relais des Rêves

Grez-Doiceau

Ko lantho 2Ko lanthoHighlandersCluedoFort Grez doiceau

Beschrijving

Le Relais des Rêves & Alleluias Events stellen u voor om ongewone avonturen te beleven, aangepast aan uw gezin en uw ‘bubbel’ vrienden (8 à 10 personen van 5 tot 111 jaar):

  • De avonturiers van KO LANTHO: activiteit geïnspireerd door de befaamde realty-tv uitzending. Gedurende 2 uren kruipen de deelnemers in de huid van de ‘overlevenden’ van het eiland KO Lantho. De clans (gezinnen) in de competitie moeten enkele overlevingsproeven afleggen. Een ongewone activiteit met een mengeling van intellectuele, fysieke proeven en doorzettingsvermogen.
  • Fort Grez-Doiceau: geïnspireerd op het televisiespel neemt dit nieuw spel u mee voor verschillende fysieke en intellectuele proeven om een schat te winnen (in ‘Grez’ de munt van het fort). Het team is omringd door de ‘bevolking van het fort’, personages die de mysterieuze en fantastische sfeer van de plek versterken.
  • Live Cluedo Party: de deelnemers komen aan in Le Relais des Rêves zonder te beseffen dat ze op het punt staan een ongewone ervaring te beleven. Van zodra ze binnenkomen begint het drama. 2 politieagenten stellen op een humoristische manier de verschillende relaties voor tussen het slachtoffer en de verdachten.

Het spel bestaat enkel in het Frans.

Taal van het bezoek : Frans

Locatie

Chaussée de Jodoigne, 112
1390 Grez-Doiceau

+32473942531

david@alleluias.com

www.lerelaisdesreves.be