Aventure Parc

Het Aventure Parc van Wavre ligt genesteld in het groen op 20 km van Brussel. Het park heeft liefst 28 parcours in de bomen. Laat uw avontuurlijke ziel ontwaken, ga de hoogte in en waag u aan de 280 spellen en obstakels in de bomen

Een gezinsavonturenpark

Lanceer u in het hart van Waals-Brabant van de ene naar de andere boom en waag u aan de 28 parcours en de 280 spellen van het Aventure Parc. De parcours in de bomen hebben een progressieve moeilijkheidsgraad en zijn aangepast voor iedereen: groot en klein, weinig sportief of atleet. Er zijn ook verschillende parcours in functie van de leeftijd. Laat uw angst varen: monitoren op de grond helpen u om de obstakels te overwinnen. De speelzones zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens warme zomerdagen geniet u van de koelte in de schaduw van de grote bomen van het park.

Tokkelbanen voor iedereen

De parcours zijn volledig beveiligd, dankzij een doorlopende levenslijn die al uw bewegingen volgt. U kunt ook de wetten van de zwaartekracht trotseren, beveiligd door een gigantisch net

Neem uw tijd: u volgt de parcours in de volgorde die u zelf bepaalt en zoveel keren als u wenst. Ga de hoogte in en zweef langs een van de 44 tokkelbanen met een totale lengte van 3 km! U kunt ook slalommen tussen de bomen met de eerste turn-zipline van 320 meter van de Benelux. 

© Aventure Parc (14)
Aventure parc wavre

Bungee jump

Durft u een van de 5 sprongen aan van het park? Bij de Forest Jump eindigt uw val op een luchtmatras van 100 m². Laat u 17 meter hoog katapulteren met de Space Jump. Zwaai over een lengte van 15 meter met de Jungle Jump, een uniek concept in België. Waag u aan de vrije val van 20 meter tijdens de Tower Jump. En eindig met een Bungee jump voor een onvergetelijke ervaring!

Nieuw in 2020

In 2020 wacht u een interactief lasergame voor de verovering van de vesting van Beumont!

Play Video

Aventure Parc, dat is ook…

©Vincent André

Om de avonturiers aan te moedigen vanop de grond, is er een ‘bezoekersingang’ voor mensen die de parcours in de hoogte niet willen volgen.

© FTBW (6)

Een cafetaria en 3 terrassen zijn ter beschikking voor een natje en een droogje. U vindt er softdrinks, bieren en een kleine kaart.

© FTBW (3)

Aventure Parc stelt ook een seminariezaal ter beschikking voor vergaderingen of bijeenkomsten tot 150 personen.

Het park heeft verschillende formules voor verjaardagen, teambuildings, vrijgezellendagen, scholen…

Neem ook deel aan een eierjacht verspreid langs verschillende parcours. Ga in augustus het duister rond de bomen trotseren tijdens de nocturne. En daag de vreemde creaturen uit die het park bevolken tijdens Halloween in de herfstvakantie.

Praktische informatie

Aventure Parc Waver

Rue Sainte Anne, 152
1300 Wavre

+3210223387

info@aventureparc.be

www.aventureparc.be

www.instagram.com/aventureparc_wavre

Bekijk de video

Taal van het bezoek : Engels, Frans, Nederlands

Bienvenue véloGroene sleutel

Openingsuren

Van maart tot november, van 10u tot 18u30

Zie de website voor de openingsdagen

Een verjaardag of een vrijgezellendag vieren, een uitstap met familie of in groep, een dag in het Aventure Parc is altijd een garantie voor een waaier leuke herinneringen!