Online reservering

Ontdek op deze pagina alle toeristische aanbiedingen die men online kan reserveren.

Scan de QR-code en reserveer rechtstreeks bij de dienstverlener.

Ga rechtstreeks naar het type aanbiedingen dat u zoekt:

Kies een hotel:

BLodge_ORC

B-Lodge

Louvain-la-Neuve

Hotel B-Lodge, volledig gerenoveerd met oog voor design en comfort, beschikt over 7 ruime kamers die u aan België laten denken en u het land laten doorkruisen tijdens uw nachten.

rebrand.ly.orc-b-lodge
ORC_Grambais

Ferme de Grambais

Nivelles

Deze uitzonderlijke boerderij uit de 13e eeuw, gelegen in een rustiek en vreedzaam kader, werd recent met veel charme gerenoveerd. Hotel La Ferme de Grambais beschikt over 10 kamers.

rebrand.ly.orc-ferme-de-grambais
ORC_Cote_Vert

Côté Vert

Waterloo

Hotel Le Côté Vert, gelegen in een onverwacht groene omgeving in het centrum van Waterloo, biedt een prima service en heeft een hedendaags kader met een mengeling van charme en modern comfort.

rebrand.ly.orc-cote-vert
ORC_Piano_2

Piano II

Corbais

In een warm en gezellig kader biedt Hotel Piano 2 twintig kamers/studio’s met kitchenette, en die zijn allemaal individueel ingericht. Sommige beschikken over een terras.

rebrand.ly.orc-piano-2
ORC_Martins_LLN

Martin's Louvain-la-Neuve

Martin’s Louvain-la-Neuve maakt deel uit van het stadsresort AGORA, dat een hotel, appart’hotels, een wellness, een gastronomische ruimte en seminariezalen omvat. Dit lifestyle hotel, gelegen tussen het meer en het centrum van Louvain-la-Neuve, beschikt over een wellness en een creatieve brasseriekeuken.

rebrand.ly.orc-martins-agora-lln

Kies een gastenkamer, een gîte of een vakantieverblijf:

ORC_Tonton_Pic

Chez Tonton Pic

Chaumont-Gistoux

Deze charmante gîte van 40m² bevindt zich in een rustige en groene omgeving. Ze bestaat uit een grote leefruimte met een zeer goed uitgeruste keukenhoek, een slaapkamer, een doucheruimte en een privéterras.

rebrand.ly.orc-chez-tonton-pic
ORC_Dimension_M

Dimension M

Corbais

Deze hedendaagse architectenwoning biedt 5 gastenkamers (4 korenaren), met een grote tuin en een terras op een terrein van 31 are. 
Table d’hôtes (aan tafel bij de gastheer) mogelijk na reservering.

rebrand.ly.orc-dimension-m
ORC_Fenetre_sur_Cour

Fenêtre sur Cour

Genappe

Deze vakantiewoning, gelegen op het platteland, heeft een volledig uitgeruste keuken, een salon met een multifunctionele divan, een slaapkamer voor 2 personen en een doucheruimte. Op de gelijkvloerse verdieping hebt u ook toegang tot het washok met wasmachine en de tuin.

rebrand.ly.orc-fenetre-sur-cour
ORC_Ferme_Hoste

Ferme de l'hosté

Wavre

De Ferme de l’Hosté, gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt verschillende types logies voor een kort of langer verblijf: gastenkamers, gîtes met 1 of 3 slaapkamers en gemeubileerde studio’s.

rebrand.ly.orc-ferme-de-l-hoste
ORC_Bruyeres

Gîte des Bruyères

Grez-Doiceau

Deze karaktervolle gîte, gelegen in een landelijke omgeving, is ondergebracht in een Brabantse boerderij uit de 19e eeuw die gerenoveerd is met kwaliteitsvolle materialen. Ze is voorzien voor 2 personen en beschikt over een privébinnenplaats, een afgesloten parking en een kunstgalerij. 

rebrand.ly.orc-gite-des-bruyeres
ORC_Bachee

La Bachée

Lasne

De gelijkvloerse gîte (3 korenaren) is ondergebracht in de voormalige paardenstallen en schuur van een Brabantse boerderij uit 1721, gelegen in de nabijheid van het slagveld van Waterloo. Ze biedt plaats aan 5 tot 7 personen en de gastenkamer kan tot 3 personen ontvangen.

rebrand.ly.orc-la-bachee
ORC_Haut_Fiefs

Le Haut des Fiefs

Braine-le-Château

De gîte “Le Haut des Fiefs”, gelegen in een groene omgeving, is ondergebracht in het volledig gerenoveerd hoofdgebouw, +/- 80 m² groot, van een boerderij. Ze is geschikt voor 1 tot 6 personen.

rebrand.ly.orc-le-haut-des-fiefs
ORC_Chambres_Tour

Les Chambres de la Tour

Walhain

Op deze charmante plek vindt u twee comfortabele slaapkamers en kunt u genieten van een grote, sfeerrijke tuin en terrassen.

rebrand.ly.orc-chambres-de-la-tour
ORC_Gite_Passavant

Les Gîtes du Passavant

Genappe

In het hart van een karaktervolle vierkanthoeve kan deze authentieke en gezellige gîte tot 15 personen ontvangen. De gîte, met veel liefde ingericht door de eigenaars, nodigt uit tot rust, ontspanning en gezelligheid.

rebrand.ly.orc-gites-du-passavant
ORC_Roulotte_Mesanges

Roulotte Les Mésanges

Rebecq

De woonwagen “Les Mésanges”, gevestigd in een boomgaard aan de rand van een vijver, biedt charme, comfort en functionaliteit. Hij is voorzien van een terras, een uitgeruste keuken/eetkamer, een slaapkamer met uitzicht op de vijver en een badkamer met douche en toilet.

rebrand.ly.orc-roulotte-les-mesanges
ORC_Sakura

Sakura Lodging

Grez-Doiceau

Deze gîte van 100 m² beschikt over 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen (4+2). Ze is rustig gelegen, tussen veel groen, en werd volledig gerenoveerd en voorzien van alle modern comfort

rebrand.ly.orc-sakura-lodging

Kies een bezoek:

ORC_Abbaye

Abdij van Villers-la-Ville

Deze oude cisterciënzerabdij, gelegen in het groene hart van Waals-Brabant, is sinds de 12e eeuw opmerkelijk goed bewaard gebleven. Het is een cultureel centrum geworden waar heel wat evenementen worden georganiseerd.

rebrand.ly.orc-abbaye-villers
ORC_Folon

Stichting Folon

La Hulpe

Het museum, op- en ingericht door Jean-Michel Folon (1934-2005), toont meer dan veertig jaar creaties in een levendige en originele scenografie, uitgedacht door de Belgische kunstenaar.

rebrand.ly.orc-fondation-folon
ORC_Musee_eau_fontaine

Museum van het Water en de Fontein

Ottignies-Louvain-la-Neuve

Het Museum van het Water en de Fontein is een museum in een overgangsfase dat het accent legt op animaties voor scholen, gezinnen en alle generaties in het Bois des Rêves.

rebrand.ly.orc-musee-de-l-eau-et-de-la-fontaine
ORC_Herge

Hergé Museum

Louvain-la-Neuve

Ontdek het fabelachtig parcours van een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw. Het Hergé Museum biedt een boeiende blik op het leven en werk van de geestelijke vader van Kuifje en Bobbie.

rebrand.ly.orc-musee-herge
ORC_Musee_L

Musée L

Louvain-la-Neuve

Het Musée L biedt een reis door tijdperken en continenten. Kunstwerken, natuurhistorische exemplaren, archeologische en etnografische voorwerpen uit de verzameling van UCLouvain, worden tentoongesteld in een gebouw dat emblematisch is voor de moderne Belgische architectuur.

rebrand.ly.orc-musee-l
ORC_Wellington

Wellington Museum

Waterloo

Het Wellington Museum is ondergebracht in een oude herberg uit 1705, die door de hertog van Wellington als hoofdkwartier werd gebruikt op 17 juni 1815. Met gravures, wapens en documenten toont dit museum de politieke context in het Europa van 1815.

rebrand.ly.orc-musee-wellington